TopCoat: εκπληκτική βιβλιοθήκη CSS ανοικτού κώδικα για εφαρμογές web και κινητών

Topcoat

Το Topcoat περιέχει όχι μόνο CSS αλλά και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε το Topcoat για να το σχεδιάσετε ακριβώς όπως χρειάζεστε.

Οι έλεγχοι στο Topcoat CSS γράφονται στο Stylus και αξιοποιούνται πολλά από τα χαρακτηριστικά του για να επιτραπεί ένας καθαρό διαχωρισμός της λειτουργίας, της διάταξης, της αισθητικής και των πλατφορμών. Κάθε έλεγχος ζει στο δικό του repos. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κατασκευάσουμε δομές που στοχεύουν συγκεκριμένες πλατφόρμες, με τα στοιχεία ελέγχου που χρειάζονται και μόνο για τις συσκευές που στοχεύετε.

Εξελίχθηκε από την γλώσσα σχεδίασης Adobe design που αναπτύχθηκε για τις εταιρείες / τεχνολογίες Brackets, Edge Reflow και φυσικά την ανατροφοδότηση από την κοινότητα προγραμματιστών εφαρμογών PhoneGap.

Το Topcoat είναι μια ολοκαίνουργια βιβλιοθήκη CSS ανοικτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές ιστού με έμφαση στην ταχύτητα. Εξέλιξη από τη γλώσσα σχεδίασης Adobe που αναπτύχθηκε για τις Βάσεις, την Επεξεργασία Edge και την ανατροφοδότηση από την κοινότητα προγραμματιστών εφαρμογών PhoneGap.

Περιλαμβάνει:

  1. ερευνητική μελέτη
  2. εξαιρετικά προσαρμόσιμη CSS build
  3. αυτόματα δημιουργημένοι οδηγοί στυλ
  4. PSD και άλλα αντικείμενα σχεδιασμού
  5. μια συλλογή από απλά και καθαρά εικονίδια SVG
  6. όμορφη οικογένεια γραμματοσειρών του Adobe Source Sans Pro
  7. εργαλεία συγκριτικής αξιολόγησης

Σχετικές πληροφορίες:

Από τον δημιουργό: “Οι εφαρμογές πρέπει να είναι γρήγορες και έτσι το Topcoat χτίζεται με γνώμονα την ταχύτητα. Συγκρίνουμε τα οτιδήποτε μπορούμε και σχεδιάζουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερο όσο εξελίσσεται το έργο. Είναι νωρίς, αλλά ήδη εξετάζουμε το πώς κάθε έλεγχος CSS επηρεάζει τη φόρτωση, τη διάταξη και τα πλαίσια ανά δευτερόλεπτο. Πρόκειται για ένα φοβερό σύστημα, απόλυτα ανοιχτό, και θα ήταν εξαιρετικό εργαλείο για ομάδες που αναζητούν τρόπους μέτρησης της απόδοσης των δικών τους εφαρμογών.”

δείτε το και κατεβάστε το εδώ

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.