Εγγραφή στο Σύστημα

Καλώς ήρθατε στην σελίδα εγγραφής στο σύστημα.

Διαβάστε τις συνοδευτικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο σύστημα. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και με τον Gmail ή Facebook λογαριασμό σας πιο κάτω.

Εναλλακτική εγγραφή:

Με την επιτυχημένη εγγραφή σας..

.. στην φόρμα εγγραφής και επιβεβαίωση του email σας, η ενεργοποίηση της γίνεται άμεσα με έλεγχο από τον εκπαιδευτή. Στην συνέχεια έχετε πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων.

Για την έγκυρη εγγραφή σας στο σύστημα:

1. Εισάγετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ σας στοιχεία και το όνομα και επίθετο σας με ΛΑΤΙΝΙΚΟΎΣ χαρακτήρες.

2. Τα πιστοποιητικά ολοκλήρωσης μαθημάτων εκδίδονται αυτοματοποιημένα συνεπώς θα έχουν το όνομα και επίθετο σας σε αυτά. Δεν γίνονται διορθώσεις στα πραγματικά σας στοιχεία εκ των υστέρων.

Για την εγγραφή σας στο σύστημα θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί θετικά από τον εκπαιδευτή ή αν έχετε στόχο την αγορά video μαθημάτων. Η εγγραφή ισχύει για μέλη που παρακολουθούν ιδιωτικά μαθήματα του ή σπουδαστές σχολών που συμμετέχουν σε μαθήματα του ή οι κάτοχοι των video μαθημάτων του. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο, στείλτε μήνυμα με την φόρμα επικοινωνίας.

Όσα μέλη έχουν κάνει εγγραφή στο προηγούμενο σύστημα, έχουν πρόσβαση και στο τωρινό. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που έχει γίνει εγγραφή με emails σχολών (τα οποία συχνά αλλάζουν) και όχι τα ατομικά τους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνετε εκ νέου εγγραφή με το προσωπικό σας email.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την εγγραφή, συστήνεται να επικοινωνήσετε με την φόρμα επικοινωνίας και να γράψετε στο μήνυμα ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Θες να μάθεις...

Μπορείς να αρχίσεις..

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων πληροφορικής και προγραμματισμού για αρχάριους ή προχωρημένους Πανελλαδικά.