Καθηγητής Πληροφορικής MSc Ζήτης Κωνσταντίνος

Καθηγητής Πληροφορικής
MSc Ζήτης Κωνσταντίνος

Ας γνωριστούμε...

Καλώς ήρθατε – είμαι ενεργός καθηγητής πληροφορικής με διδακτική
εμπειρία πολλών ετών σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, κολλέγια, 
IEK και σχολές πληροφορικής. Παράλληλα διατελώ ως διευθύνων – ακαδημαϊκός υπεύθυνος στον χώρο του computing καθώς και ως επαγγελματίας μηχανικός λογισμικού πληροφορικήςΣτο συγκεκριμένο ιστοχώρο παραδίδω ON LINE ατομικά μαθήματα σε ένα μεγάλο εύρος μαθημάτων πληροφορικής, Πανελλαδικά, με  χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Εμπειρία

Καθηγητής Πληροφορικής MSc Ζήτης Κωνσταντίνος
Παράλληλα είμαι επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής με πολυετή εμπειρία και έχω διατελέσει ως Διευθυντής, Επιστημονικός συνεργάτης, Project Leader & Project Manager, καθώς και Σύμβουλος Πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έτη Εμπειρίας
1 +
Ευχαριστημένοι Εκπαιδευόμενοι
1 +
Εφαρμογές Πληροφορικής
1 +

Σχόλια από εκπαιδευόμενους

Ευχαριστώ θερμά τους παρακάτω μαθητές μου αλλά και συνολικά όλους τους εκπαιδευόμενους, για τα θετικά τους σχόλια, από τα οποία μερικά τα ενσωμάτωσα εδώ, από τις σελίδες μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Καθηγητής Πληροφορικής MSc Ζήτης Κωνσταντίνος

Αρχικά εξαιρετικός άνθρωπος και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Πολύ καλός καθηγητής αν έχεις όρεξη να γνωρίσεις και να μπεις στον κόσμο του προγραμματισμού μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Ειλικρινά ότι μάθημα και να κάνει κάποιος μετράει το κάθε λεπτό γιατί ο δάσκαλος έχει όρεξη και διάθεση να σε βάλει σε αυτόν τον κόσμο που λέγεται προγραμματισμός!
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Πέτρος Π.
Προγραμματιστής - Web developer
5/5
Εξαιρετικός καθηγητής με απίστευτες γνώσεις, φοβερή μεταδοτικότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια! Τα πέντε αστέρια είναι πραγματικά λίγα!
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Εύα Μ.
Διευθύντρια
5/5
Ο καλύτερος καθηγητής και πάνω από όλα άνθρωπος, έχει γνώση του αντικειμένου (πληροφορική) και όχι μόνο θεωρητικά όπως οι περισσότεροι καθηγητές αλλά και πρακτικά, σε συνδυασμό με την μεταδοτικότητα του τον καθιστά για εμένα τον καλύτερο καθηγητή που είχα. Με βοήθησε πολύ σε προσωπικό επίπεδο να χτίσω τις βάσεις που μέχρι και σήμερα με βοήθησαν στην προσωπική μου σταδιοδρομία! Ευχαριστώ!
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Γιώργος Α.
Προγραμματιστής - Web designer
5/5
Κερδίζει το σεβασμό όλων όσων παρακολουθούν το μάθημά του. Το μάθημά του είναι πάντα ευχάριστο. Έχει πάρα πολλές γνώσεις και φοβερή μεταδοτικότητα. Έχει δομημένη σκέψη και υψηλή ευφυΐα πράγμα που τον καθιστά πολύ ικανό στην επίλυση προβλημάτων είτε αυτά αφορούν την επίλυση αλγορίθμων είτε τον ειρμό του μαθήματος.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Γιάννης Α.
Προγραμματιστής
5/5
Πολύ κάλος Δάσκαλος με ωραιες ιδέες αφήνοντας τους μαθητές να διαλέγουν θέματα που τους αρέσουν και μέσα απο αυτό να μαθαίνουν. Με υπομονή κάθεται πάνω απο κάθε έναν μαθητή σε οποίο πρόβλημα έχει, νομίζω ενα απο τα πιο θετικά πράγματα πανω σε εναν καθηγητή η υπομονή ..!! Με λιγα λογια ο Κ.Κωνσταντινος ειναι ενας πολυ καλος καθηγητης
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Νίκος Μ.
Προγραμματιστής
5/5
Εξαιρετικός καθηγητής! Πολύ καλό μάθημα! Μπορεί να λύσει κάθε απορία από την πιο απλή μέχρι και την πιο σύνθετη με τον τρόπο του!
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Γιάννης Α.
Προγραμματιστής - Αθλητής
5/5
Από τους καλύτερους καθηγητές που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ μεταδοτικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να λύσει κάθε σου απορία. Προσωπικά με κρατάει και δίνει στο μάθημα ενδιαφέρον.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Δημήτρης Β.
Επαγγελματίας Προγραμματιστής
5/5
Κρατώντας εξαιρετική ισορροπία μεταξύ των ιδιοτήτων καθηγητής και φίλος, εμπνέει τους μαθητές του να δουλέψουν και να επενδύσουν στον εαυτό τους, δίνοντας βάση σε ότι είναι σημαντικό για το μέλλον τους.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Αργύρης Τ.
Προγραμματιστής
5/5
Εξαιρετική αλγοριθμική σκέψη, διευρυμένοι γνωσιακοί ορίζοντες σε θέματα εφαρμοσμένων τεχνολογιών εκτός διδακτικής ύλης, ξεχωριστή συμβουλευτική ικανότητα επαγγελματικού -και μη- προσανατολισμού...
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Τόνια Τ.
Επαγγελματίας Προγραμματίστρια
5/5
Εξαιρετικός ο κ. Κωνσταντίνος!!! κατανοητός, υπομονετικός, μεταδοτικός! απέκτησα γνώσεις εξειδικευμένες σχετικά με το WordPress χωρίς να έχω ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο. Τον ευχαριστώ πολύ για την υπομονή του.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Χριστίνα Σ.
Φυσκοθεραπεύτρια - Ιδιοκτήτρια ιστοσελίδας
5/5
Ο μέτριος δάσκαλος μιλάει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο εξαιρετικός δάσκαλος δείχνει. Ο μεγάλος δάσκαλος εμπνέει. Θεωρώ λοιπόν τον εαυτό μου τυχερό που γνώρισα αυτό τον άνθρωπο, ο οποίος πήρε την περιέργεια μου για τον προγραμματισμό και την μετέτρεψε σε αγάπη. Ο κος Ζήτης ήρθε σε μια περίοδο όπου αποφάσισα να κάνω στροφή στη καριέρα μου. Πέρα από το ότι έθεσε τα θεμέλια, ήταν υποστηρικτικός κρίκος σε όλη αυτή τη προσπάθεια που έκανα. Θεωρώ ακράδαντα πως ο οποιοσδήποτε κάτσει δίπλα σε αυτόν τον δάσκαλο, θα αγαπήσει τον προγραμματισμό.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Μάριος Μ.
Επαγγελματίας Προγραμματιστής
5/5
Ήθελα να βρω έναν καθηγητή πληροφορικής για να μάθω προγραμματισμό και βρήκα τον καλύτερο που υπάρχει! Όχι μόνο έχω καλυφθεί με γνώσεις προγραμματισμού για τις οποίες θα είμαι ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή, αλλά και με τρόπους σκέψης και προσέγγισης ενός προβλήματος με σκοπό την επίλυσή του, σε οποιαδήποτε περίπτωση της καθημερινότητας. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι μου έχεις εμπνεύσει αυτοπεποίθηση και επιμονή για την επίτευξη των στόχων μου.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Δημήτρης Ν.
Software Developer
5/5
Πριν ένα χρόνο περίπου ξεκίνησα να ψάχνω καθηγητή προγραμματισμού για ανάγκη που προέκυψε στην εργασία μου. Ψάχνοντας αρκετά στο διαδίκτυο αμέσως μου έκανε πολύ θετική εντύπωση το website που κατάλαβα ότι έχει δημιουργήσει ο ίδιος, κάτι που φανέρωνε τουλάχιστον τη δημιουργικότητα, όρεξη, και επαγγελματισμό που τον διακατέχει.

Ξεκινήσαμε άμεσα μαθήματα και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει την καλύτερη επιλογή. Άριστη επικοινωνία σε ότι αφορά είτε θέματα επί των μαθημάτων είτε διαδικαστικά θέματα (διαθέσιμες ώρες, online ευέλικτος τρόπος διδασκαλίας, κλπ), εξαιρετική μεταδοτικότητα και βαθιά εξειδίκευση στο αντικείμενό του. Νιώθω πολύ τυχερός που ταιριάξαμε και σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που επίσης δείχνει ότι ο κος. Ζήτης δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για την εξέλιξή σου.

Ένα χρόνο μετά, έχω καταφέρει με τη βοήθειά του να συνεισφέρω ενεργά στην εργασία μου χρησιμοποιώντας γλώσσες προγραμματισμού, και με έχει βοηθήσει να διαμορφώσω πολύ καλή αντίληψη γύρω από τους υπολογιστές γενικότερα αλλά και τις γλώσσες προγραμματισμού ειδικότερα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον/α θέλει να μάθει, ακόμη κι ας μην έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά στη ζωή του/της με το αντικείμενο. Ο κος Ζήτης θα στο κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι! Τον ευχαριστώ πραγματικά.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Αντώνης Π.
Οικονομολόγος - Προγραμματιστής
5/5
Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, έντονου προβληματισμού περί του τί μέλλει γενέσθαι με το αντικείμενο που αγαπώ και θα ήθελα ν' ασχοληθώ επαγγελματικά, το τρένο της ζωής με οδήγησε στον δάσκαλο και μέντορά μου κύριο Ζήτη. Λίγες γραμμές δεν αρκούν για να περιγράψουν αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο, που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας.

Με δίδαξε πολλά πράγματα που θα μου φανούν χρήσιμα, όχι μόνο στην επαγγελματική μου καριέρα αλλά και στην ζωή μου γενικότερα. Να σκέφτομαι "έξω από το κουτί" όπως συχνά λέμε, να εκτιμώ, να έχω υπομονή και επιμονή, να σκέφτομαι και να πράττω σαν επαγγελματίας, αλλά το σημαντικότερο, μ' έκανε ν' αγαπήσω ακόμα περισσότερο και ν' ανακαλύψω τον κόσμο του προγραμματισμού. Μου έμαθε πως οτιδήποτε και αν κάνω, να το κάνω με αγάπη γιατί μόνο τότε θ' αποφέρει καρπούς. Νιώθω τυχερός που σας γνώρισα διότι σταθήκατε αρωγός δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Το ευχαριστώ είναι λίγο για σας δάσκαλε.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Δημήτρης Μ.
Web developer
5/5
Η γνώση, η εμπειρία, η μεταδοτικότητα και η αγάπη για αυτό που κάνει, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε υπερθετικό βαθμό έχει ο δάσκαλος μας. Όταν όμως όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τη σωστή καθοδήγηση, μας κάνουν έναν πραγματικό μέντορα!

Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Δημήτρης Μ.
Προγραμματιστής .NET
5/5
Άριστος. Καθηγητής με πολυετή εμπειρία στον προγραμματισμό. Φοβερή μεταδοτικότητα. Αν είσαι αρχάριος σε κάνει να λατρέψεις τον προγραμματισμό. Αν είσαι προχωρημένος, σίγουρα θα μάθεις περισσότερα και θα 'ανέβεις' επίπεδο. Γενικά σε εμπνέει και σε 'εισάγει' με τον καλύτερο τρόπο στην προγραμματιστική σκέψη.
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Άρης Κ.
Μαθηματικός - Προγραμματιστής
5/5
Σπουδαίος καθηγητής στο χώρο της πληροφορικής και του προγραμματισμού. Εμπνέει, υποστηρίζει και αναγνωρίζει αδυναμίες αλλά και δυνατότητες μαθητών / σπουδαστών. Έχει την ικανότητα να καθοδηγεί από το "αρχάριο" στο "καλό" και από εκεί στο "άριστο" επίπεδο με υπεύθυνη στάση απέναντι στους μαθητές του.

Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Άλκης Ρ.
Data Science - Data Analyst
5/5

Καλησπέρα, γράφω εκ μέρους όλων των συμφοιτητών μου από το τμήμα τεχνικών εφαρμογών πληροφορικής. Με το τέλος του τέταρτου εξαμήνου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κωνσταντίνο Ζήτη για τις γνώσεις που αποκομίσαμε ο οποίος είχε άριστη συμπεριφορά απέναντι σε όλους μας και μας βοήθησε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια των σπουδών μας. Πιστεύω ότι εκφράζω όλους τους συμφοιτητές μου στο ότι ο κύριος Ζήτης είναι υπόδειγμα καθηγητή και τον ευχαριστούμε όλοι θερμά!

Τμήμα Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
5/5
Konstantinos is pleasant with an unassuming personality, always prepared to help others and “go the extra mile” if needed. Overall he is an inventive fellow to work with and a superb individual. We are confident that Konstantinos will be successful in any endeavor he may encounter in the future. We have absolutely no doubt that by giving him the position of an Knowledge Engineer he will have the opportunity to unfold his skills in a productive way.

School of Sciences and Technology - Big Data Analytics and Anonymization Lab
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
5/5
The lesson arrangement was very interesting and useful, I improved my programming skills and your lessons can widen my vision as well. Such a great teacher!! You are smart, very friendly and polite and make me feel relaxed, kind, knowledgable and great fun to talk with.
Tnank you sooo much daskale!!!!
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Nikos K.
Student - New York
5/5
Konstantinos is a particularly capable and clever person who has collaborated successfully in all tasks in our projects that were assigned to him. He was the ideal person for the accomplishment of software engineering projects as well as for the coordination of a group of software engineers. He assumed and carried out his duties, on a regular basis, and he showed the necessary capacity and eagerness that characterize a proper software engineering fellow-worker.

The integrity, stability and maturity of his character, the responsibility, effectiveness and promptness regarding the achievement of an objective, are some more of his characteristics. He also stands out for his flexibility, adaptability, critical thinking and creativity. He has an opportune and proper conception of the situations, persistence in solving problems as well as the disposition for research and personal development and progress.
IS4T
Intelligent Information Systems
5/5

Οn line / Real time Μαθήματα

Σίγουρα το αντικείμενο της εκπαίδευσης πληροφορικής ή προγραμματισμού βολεύει ιδιαίτερα στα on line μαθήματα, εφόσον σκοπός και στόχος του μαθήματος, τόσο του εκπαιδευτή όσο και του εκπαιδευόμενου, είναι η από κοινού παρακολούθηση της οθόνης κατά την εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο και η διαδραστική εργασία σε αυτή.

Λίγα λόγια..

τα μαθήματα που παραδίδω γενικότερα είναι:

Μαθήματα προγραμματισμού:

C#, Java, C++, Python, C, R, VBA, Web Frontend (HTML, CSS, Javascript, DOM Manipulation), Web Backend (PHP, SQL), Vanilla Javascript, TypeScript, LUA, Go, Scala, Flutter, Ryby On Rails, Web Frameworks (Angular JS, React, Vue), Objective C, SQL, Microcontrollers Programming (Arduino C/C++, MicroPython). Περισσότερα στην ενότητα των μαθημάτων προγραμματισμού

Μαθήματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ:

Μαθήματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing), Μαθήματα Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης (Search Engine Optimization - SEO), Μαθήματα Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων (Social Media Marketing - SMM), Μαθήματα Μάρκετινγκ Μηχανών Αναζήτησης (Search Engine Marketing - SEM).

Μαθήματα Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence):

Μηχανική Μάθηση (Machine Learning), Python για Μηχανική Μάθηση, Pandas, NumPy, SciPy, MatplotLib, κλπ.

Μαθήματα Πληροφορικής Υποστήριξης Σπουδών:

στα μαθήματα Πανεπιστημίων Πληροφορικής, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), Μαθήματα σπουδών πληροφορικής ΙΕΚ (Τεχνικός Λογισμικού, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Web Designer & Developer), Μαθήματα PeopleCert Bootcamps (Java, C#.NET), Μαθήματα ΑΕΠΠ (Βασικές Έννοιες Αλγορίθμων, Δομές Δεδομένων και Αλγόριθμοι, Τεχνικές Σχεδίασης Αλγορίθμων, Εισαγωγή στον Προγραμματισμό, Σύγχρονα Προγραμματιστικά Περιβάλλοντα κλπ).

Εξειδικευμένα Μαθήματα:

Advanced C++ (Smart pointers, Move semantics, Lambda syntax, Unit Tests κλπ), Advanced Java (Threads, Web Containers, Client - Server Communication, Servlets, Session Management, JSP, MVC, κλπ), Advanced Python (Closures & Decorators, Generators & Iterators Protocol, Multi Threading, Data Synchronization, Socket Programming κλπ), Javascript Advanced (Synchronous & Asynchronous programming, Browser Caching, Functional programming κλπ), Μαθήματα σε τεχνολογίες Web & Frameworks, Μαθήματα για Εφαρμογές κινητών Android (Java, Kotlin).

Μαθήματα Content Management Systems:

WordPress, WooCommerce, eShop Themes, για δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops), Ασφάλεια WordPress, Βελτίωση Ταχύτητας εκτέλεσης WordPress ιστοτόπων.

Μαθήματα προετοιμασίας εξετάσεων πιστοποίησης:

ECDL, KEYCERT, UNICERT.

Μαθήματα Αυτοματοποίησης Γραφείου:

Windows, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access), Internet, Μαθήματα Excel Advanced, Google Tools για επιχειρήσεις.

Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερα.
Καθηγητής Πληροφορικής MSc Ζήτης Κωνσταντίνος

άλλες υπηρεσίες που είναι στην διάθεση σας.

Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη σας σε ψηφιακές λύσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε

Υπηρεσίες Εφαρμογών


✓ Web Design & Development

✓ Δημιουργία Mobile Applications 

✓ Κατασκευή e-shop 

✓ Φιλοξενία Ιστοσελίδων 

 

Υπηρεσίες Υποστήριξης

✓ Social Media Marketing 

✓ Internet Marketing 

✓ Project Management Έργων Πληροφορικής 

✓ Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  Πληροφορικής 

Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού
Μαθήματα Πληροφορικής & Προγραμματισμού

Ως μέλος της κοινότητας εκπαιδευτικών της Microsoft, έχω αποκομίσει τα παρακάτω badges, για κάθε εκπαιδευτική ενότητα που ολοκλήρωσα με επιτυχία:

Μερικές διακρίσεις μου

Educator Community Contributor

Educator Community Influencer

Certified Microsoft Innovate Educator

Teacher Academy Office 365

Microsoft Maker Challenge

Step Up Computer Science