Εξαιρετικά & δωρεάν responsive HTML5 και CSS3 site templates

Σχεδιασμός responsive ιστοσελίδων

responsive: Χρειάζεστε έναν προσωπικό ιστότοπο, γρήγορα και προτιμάτε να μην ασχοληθείτε με τη δημιουργία του από την αρχή ή με χρήση ενός CMS;

Κατεβάστε αυτά τα πανέμορφα responsive πρότυπα. Αυτή η συλλογή από καλοσχεδιασμένες animated ιστοσελίδες είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Αυτό σημαίνει ότι, με λίγες επεμβάσεις και αλλαγές, θα έχετε ένα γρήγορο, επαγγελματικό site και μάλιστα δημιουργημένο στα γρήγορα.

Θα χρειαστεί να είστε ικανοί στο να επεξεργαστείτε τον κώδικα HTML για να τις χρησιμοποιήσετε και θα χρειαστείτε επίσης και γνώσεις για την επεξεργασία των εικόνων. Εάν αυτό δεν είναι πρόβλημα, το site σας θα δημιουργηθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Απλά κατεβάστε οποιοδήποτε από τα πρότυπα που προσφέρονται εδώ.

Μια responsive ιστοσελίδα, είναι μια προσέγγιση στο web design που κάνει τις ιστοσελίδες να αποδίδουν καλά σε μια ποικιλία συσκευών και μεγέθη παραθύρων ή οθόνης. Οι πρόσφατες εργασίες θεωρούν επίσης την εγγύτητα του θεατή ως μέρος του πλαισίου προβολής ως επέκταση για τον σχεδιασμό responsive ιστοσελίδων. Το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός και η απόδοση είναι απαραίτητα σε όλες τις συσκευές για να εξασφαλιστεί η χρηστικότητα και η ικανοποίηση.

Μια responsive ιστοσελίδα προσαρμόζει τη διάταξη στο περιβάλλον προβολής χρησιμοποιώντας ρευστά, ανάλογα με το ποσοστό πλέγματα, ευέλικτες εικόνες, ερωτήματα μέσων και CSS3, επέκταση του κανόνα, με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Η ιδέα του πλέγματος απαιτεί το μέγεθος στοιχείου σελίδας να είναι σε σχετικές μονάδες, όπως ποσοστά, αντί για απόλυτες μονάδες όπως εικονοστοιχεία ή σημεία .
  • Οι ευέλικτες εικόνες είναι επίσης διαστασιολογημένες σε σχετικές μονάδες, έτσι ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση τους έξω από το στοιχείο που τους περιέχει.
  • Τα ερωτήματα μέσων, επιτρέπουν στη σελίδα να χρησιμοποιεί διαφορετικούς κανόνες στυλ CSS βάσει των χαρακτηριστικών της συσκευής στην οποία εμφανίζεται ο ιστότοπος, συνήθως το πλάτος του προγράμματος περιήγησης.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμός ιστοσελίδων έχει γίνει πιο σημαντικός καθώς το ποσοστό της κινητής τηλεφωνίας αντιπροσωπεύει τώρα περισσότερο από το ήμισυ της συνολικής κίνησης στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, η Google ανήγγειλε το Mobilegeddon το 2015 και άρχισε να ενισχύει τις αξιολογήσεις των ιστότοπων που είναι φιλικές προς κινητά, αν η αναζήτηση έγινε από κινητή συσκευή. Ο υπεύθυνος σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένα παράδειγμα δυναμικής διεπαφής χρήστη.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.