Μαθήματα πληροφορικής;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους παρακάτω τρόπους

τηλεφωνικά

+30 697 255 2559

Social Media

ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

  Θα λάβετε άμεση απάντηση

  ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

  Στις περισσότερες περιπτώσεις τα ιδιωτικά μαθήματα γίνονται on line με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και σε πραγματικό χρόνο. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να κάνουμε ιδιωτικά μαθήματα σε ώρες που μας βολεύει, χωρίς τον χρόνο καθυστέρησης των μετακινήσεων. Επιπλέον παρέχονται και video μαθήματα προς αγορά ώστε να εκπαιδευτείτε όποτε εσείς θέλετε.

  Το ψηφιακό υλικό των μαθημάτων συνοδεύει τα ιδιωτικά μας μαθήματα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά, εφόσον ολοκληρώσουμε 5 δίωρα μαθήματος – (εξαιρούνται τα video μαθήματα τα οποία είναι με αγορά). 

  Για όλους τους ενεργούς μαθητές σε σχολές που έχουμε μαθήματα μαζί το τρέχων διάστημα, το ψηφιακό υλικό των μαθημάτων διατίθεται ελεύθερα, αρκεί να κάνετε εγγραφή στο σύστημα με τα πραγματικά σας στοιχεία για διασταύρωση – (εξαιρούνται τα video μαθήματα τα οποία είναι με αγορά).

  Για όλους τους μαθητές που έχουμε ολοκληρώσει κύκλους μαθημάτων, είτε με ιδιωτικά μαθήματα και τουλάχιστον 10 δίωρες συνεδρίες, είτε σε σχολές με 4-ετή βάση, μπορείτε ελεύθερα να συμμετέχετε στην ύλη των αντίστοιχων μαθημάτων που έχουμε ήδη κάνει και στα πιστοποιητικά της.

  Θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε εγγραφή στο σύστημα με τα πραγματικά σας στοιχεία και να ενημερώσετε τηλεφωνικά ή γραπτά με email τα στοιχεία σας, ώστε να σας δοθεί άμεσα ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά – (εξαιρούνται τα video μαθήματα τα οποία είναι με αγορά).

  Θες να μάθεις...

  Μπορείς να αρχίσεις..

  Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων πληροφορικής και προγραμματισμού για αρχάριους ή προχωρημένους Πανελλαδικά.