Ας γνωριστούμε..

MSc. Κωνσταντίνος Ζήτης

Καθηγητής Πληροφορικής

Καλώς ήρθατε – είμαι ενεργός καθηγητής πληροφορικής με διδακτική
εμπειρία πολλών ετών σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα,
IEK και Σχολές Πληροφορικής. Παραδίδω ON LINE ατομικά μαθήματα Πανελλαδικά με  χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Εμπειρία

Παράλληλα είμαι επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής με πολυετή εμπειρία και έχω διατελέσει ως Διευθυντής, Επιστημονικός συνεργάτης, Project Leader & Project Manager, καθώς και Σύμβουλος Πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

1 +
Έτη Εμπειρίας
1 +
Ευχαριστημένοι Εκπαιδευόμενοι
1 +
Εφαρμογές Πληροφορικής

Σχόλια από εκπαιδευόμενους

Ευχαριστώ θερμά τους παρακάτω μαθητές μου αλλά και συνολικά όλους τους εκπαιδευόμενους, για τα θετικά τους σχόλια, από τα οποία μερικά τα ενσωμάτωσα εδώ, από την αντίστοιχη σελίδα μου στο facebook.

Αρχικά εξαιρετικός άνθρωπος και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Πολύ καλός καθηγητής αν έχεις όρεξη να γνωρίσεις και να μπεις στον κόσμο του προγραμματισμού μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Ειλικρινά ότι μάθημα και να κάνει κάποιος μετράει το κάθε λεπτό γιατί ο δάσκαλος έχει όρεξη και διάθεση να σε βάλει σε αυτόν τον κόσμο που λέγεται προγραμματισμός!
Πέτρος Π.
Προγραμματιστής - Web developer
5/5
Εξαιρετικός καθηγητής με απίστευτες γνώσεις, φοβερή μεταδοτικότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια! Τα πέντε αστέρια είναι πραγματικά λίγα!
Εύα Μ.
Διευθύντρια
5/5
Ο καλύτερος καθηγητής και πάνω από όλα άνθρωπος, έχει γνώση του αντικειμένου (πληροφορική) και όχι μόνο θεωρητικά όπως οι περισσότεροι καθηγητές αλλά και πρακτικά, σε συνδυασμό με την μεταδοτικότητα του τον καθιστά για εμένα τον καλύτερο καθηγητή που είχα. Με βοήθησε πολύ σε προσωπικό επίπεδο να χτίσω τις βάσεις που μέχρι και σήμερα με βοήθησαν στην προσωπική μου σταδιοδρομία! Ευχαριστώ!
Γιώργος Α.
Προγραμματιστής - Web designer
5/5
Κερδίζει το σεβασμό όλων όσων παρακολουθούν το μάθημά του. Το μάθημά του είναι πάντα ευχάριστο. Έχει πάρα πολλές γνώσεις και φοβερή μεταδοτικότητα. Έχει δομημένη σκέψη και υψηλή ευφυΐα πράγμα που τον καθιστά πολύ ικανό στην επίλυση προβλημάτων είτε αυτά αφορούν την επίλυση αλγορίθμων είτε τον ειρμό του μαθήματος.
Γιάννης Α.
Προγραμματιστής
5/5
Πολύ κάλος Δάσκαλος με ωραιες ιδέες αφήνοντας τους μαθητές να διαλέγουν θέματα που τους αρέσουν και μέσα απο αυτό να μαθαίνουν. Με υπομονή κάθεται πάνω απο κάθε έναν μαθητή σε οποίο πρόβλημα έχει, νομίζω ενα απο τα πιο θετικά πράγματα πανω σε εναν καθηγητή η υπομονή ..!! Με λιγα λογια ο Κ.Κωνσταντινος ειναι ενας πολυ καλος καθηγητης
Νίκος Μ.
Προγραμματιστής
5/5
Εξαιρετικός καθηγητής! Πολύ καλό μάθημα! Μπορεί να λύσει κάθε απορία από την πιο απλή μέχρι και την πιο σύνθετη με τον τρόπο του!
Γιάννης Α.
Προγραμματιστής - Αθλητής
5/5
Από τους καλύτερους καθηγητές που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ μεταδοτικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να λύσει κάθε σου απορία. Προσωπικά με κρατάει και δίνει στο μάθημα ενδιαφέρον.
Δημήτρης Β.
Επαγγελματίας Προγραμματιστής
5/5
Κρατώντας εξαιρετική ισορροπία μεταξύ των ιδιοτήτων καθηγητής και φίλος, εμπνέει τους μαθητές του να δουλέψουν και να επενδύσουν στον εαυτό τους, δίνοντας βάση σε ότι είναι σημαντικό για το μέλλον τους.
Αργύρης Τ.
Προγραμματιστής
5/5
Εξαιρετική αλγοριθμική σκέψη, διευρυμένοι γνωσιακοί ορίζοντες σε θέματα εφαρμοσμένων τεχνολογιών εκτός διδακτικής ύλης, ξεχωριστή συμβουλευτική ικανότητα επαγγελματικού -και μη- προσανατολισμού...
Τόνια Τ.
Επαγγελματίας Προγραμματίστρια
5/5
Εξαιρετικός ο κ. Κωνσταντίνος!!! κατανοητός, υπομονετικός, μεταδοτικός! απέκτησα γνώσεις εξειδικευμένες σχετικά με το WordPress χωρίς να έχω ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο. Τον ευχαριστώ πολύ για την υπομονή του.
Χριστίνα Σ.
Φυσκοθεραπεύτρια
5/5

Οn line / Real time Μαθήματα

Σίγουρα το αντικείμενο της εκπαίδευσης πληροφορικής ή προγραμματισμού βολεύει ιδιαίτερα στα on line μαθήματα, εφόσον σκοπός και στόχος του μαθήματος, τόσο του εκπαιδευτή όσο και του εκπαιδευόμενου, είναι η από κοινού παρακολούθηση της οθόνης κατά την εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο και η διαδραστική εργασία σε αυτή.

Λίγα λόγια..

άλλες υπηρεσίες που είναι στην διάθεση σας.

Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη σας σε ψηφιακές λύσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε

Υπηρεσίες Εφαρμογών


✓ Web Design & Development

✓ Δημιουργία Mobile Applications 

✓ Κατασκευή e-shop 

✓ Φιλοξενία Ιστοσελίδων 

 

Υπηρεσίες Υποστήριξης

✓ Social Media Marketing 

✓ Internet Marketing 

✓ Project Management Έργων Πληροφορικής 

✓ Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  Πληροφορικής 

Ως μέλος της κοινότητας εκπαιδευτικών της Microsoft, έχω αποκομίσει τα παρακάτω badges, για κάθε εκπαιδευτική ενότητα που ολοκλήρωσα με επιτυχία:

Μερικές διακρίσεις μου

Educator Community Contributor

Educator Community Influencer

Certified Microsoft Innovate Educator

Teacher Academy Office 365

Microsoft Maker Challenge

Step Up Computer Science